Скорост:


Бюлетин на
СФС МВРВелко Маслев

ОДА ЗА ЕДНО ЧЕНГЕ

КАКЪВ Е ДНЕС ЖИВОТА НА ЧЕНГЕТО, НЕ ОНОВА КАНЦЕЛАРСКО И КУЛТУРНО ПСЕ, А ОНОВА НА ПЪТЯ ДЕТО, ЗАБРАВИЛО ЗА СВОЕТО, ПАЗИ НАШЕТО ДЕТЕ.

ЗА ТОВА ЧЕНГЕ ПРИЯТЕЛИ, АЗ ИСКАМ ДА ГОВОРИМ ДНЕС, ЗА НЕГО ДЕТО ВСЕ ВИНОВНО Е И ЧЕСТИЧКО, ЗА НАШИТЕ БЕДИ ВИНИМ.

ТЕЗ МАЛКИ, НО БЕЗСТРАШНИ ХОРИЦА, КОИТО ВТУРВАТ СЕ БЕЗ СТРАХ, СЛЕД ТЕЛЕФОНЕН ЗВЪН ОТ НАЩО "АЛО", ТЕ ВТУРВАТ СЕ ДА НИ СПАСЯВАТ.

ДА НИ СПАСЯВАТ, ДА ПРИЯТЕЛИ, ДОРИ И ОТ САМИТЕ НАС. ЖИВОТА ТЕХЕН НИ ОТДАДЕН Е, БЕЗ СТРАХ, БЕЗ ЖАЛОСТ И ЗАВЧАС.

ДАЛИ ЗА НИЗКАТА ЗАПЛАТА ГО ПРАВИ ВСЕКИ ДЕН ЗА НАС, ЖИВОТА НА ЧЕНГЕТО НЕ ПРОЩАВА, И ГРЕШКАТА ГО СРЕЩА СЪС СМЪРТТА.

КАКЪВ ЖИВОТ, ОТДАДЕН НА РОДИНАТА ДА БЪДЕШ НЕИН ВОИН, СТРАЖ, БЕЗ ДЕН, БЕЗ НОЩ И БЕЗ ПОКОЙ. ЖИВЕЕШ И УМИРАШ КАТО СПОМЕН ЖИВЯЛ ЗА МНОГО И УМРЯЛ В БОЙ.
Страница 1

АЛА НЕДАЛЕЧ СЛЕД СМЪРТТА ЗАБРАВЕН И ПОЧИТАН ОТ НАЙ- СВОИ.

И ТЪЙ ЗА НЕПРЕЖАЛЕНАТА МУ СЪДБА ТЪГУВАЛА, ЕДНИЧКА МАЙЧИЦА ТАКА, ЧЕ ТЪЙ, БЕЗ ВРЕМЕ Е ЗАГУБИЛА ЧЕДОТО СИ, СПАСЯВАЩО ЧУЖДИТЕ ДЕЦА.

И МРЪСНИТЕ КЛЮКАРИ, ПРОХОРТУВАХА ЧЕ САМ ИЗБРАЛ СИ Е СМЪРТТА, ЩОМ СТАНАЛ Е ЧЕНГЕ ЗАПЛАТА ВЗИМАЛ Е, ЗА ДА СПАСЯВА НАШИТЕ ДЕЦА.

ДЕЧИЦАТА МУ СКИТАТ СЕ СИРОТНИ, И НЯМА КОЙ ДА ПОГАЛИ ТЕХНИТЕ ГЛАВИЦИ, ДА КАЖЕ МИЛА ДУМА, ДА ГИ ГУШНЕ И ДА ИМ КАЖЕ БРАВО ЗА ТЕХНИТЕ ШЕСТИЦИ.

НАПРАЗНО ЧАКАТ СВОЯ ТАТКО, ОЧИТЕ ВПЕРИЛИ В ПРАЗНОТО ШОСЕ, И САМО СПОМЕНА С УСМИВКАТА НА ТАТКО ОСТАВА НА ДЪЛБОКО В ДЕТСКОТО СЪРЦЕ........

БЪДЕТЕ БЛАГОСЛОВЕНИ МИЛИ БРАТЯ И СЕСТРИ, И НЕКА БОГ СЪС ЗДРАВЕ И ЖИВОТ ДА ВИ ДАРИ, А СВЕТИ АРХАНГЕЛ МИХАИЛ ВИ ПАЗИ ОТ ЗЛОЩАСТИЯ И БЕДИ!!!
 
Коментари
Бюлетини
1-во Издание
2-ро Издание
3-то Издание
4-то Издание
 
 
© 2009-2018 СФСМВР. Всички права запазени.